Tekla modelleur nodig?

Heb je meer ontwikkelcapaciteit nodig maar is Nederland te duur? Wij hebben jarenlange ervaring met extended teams in Moldavië. Vanzelfsprekend liggen de kosten voor ontwikkelaars in Moldavië lager dan in Nederland. Ook de verdere kosten zijn significant lager in vergelijking met Europese IT-hubs.

Wij helpen je met het opzetten van JOUW extended team
K1R_7738
bim-model-five

Tekla modelleurs op afstand

Onze Tekla Modelleurs gaan volledig aan de slag voor jouw bedrijf, echter werken ze op een externe locatie in Moldavië. Het unieke concept van outstaffen is dat wij jouw ontzorgen en de gehele werkplek inrichten voor jouw team op afstand. We vinden het belangrijk om jouw cultuur en bedrijfsidentiteit over te brengen in het team, waardoor het team écht onderdeel is van jouw bedrijf.

Je stuurt de teamleden rechtstreeks aan, als een verlengstuk van je eigen organisatie op afstand. Zo heb je de volledige controle over het ontwikkelproces zonder al het gedoe van het opstarten van een team in het buitenland.

VCI Concepts verzorgt daarom ook trips vanuit Moldavië naar Nederland en andersom. Het is de perfecte manier voor de Tekla modelleurs om mee te kijken bij het bedrijf in Nederland en te ervaren hoe de betreffende organisatie in elkaar steekt.

 

Neem contact op