Skillset

In een markt waar het steeds lastiger wordt om de juiste professionals te werven en selecteren op basis van opleiding en werkervaring, is het inzetten van extended teams de meest duurzame oplossing.

Wij kunnen je helpen bij het vinden van een extended team, met ruime ervaring in moderne technologieën, die altijd met innovatieve oplossingen komen. Op basis van jouw wensen en eisen stellen we een team samen. Zo vul je de bedrijfsactiviteiten en expertise aan die je zelf niet in huis hebt.

autocad-logo
bluebeam-logo
sketchup-logo
solidworks-logo

en ook ... Graphisoft ArchiCAD · Autodesk Revit · Adobe Photoshop · Autodesk 3D Studio Max · V-Ray · Corona Render · Microsoft Word · Rhino 3D

bim-model-cv

Ben je overtuigd?

Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid team opgesteld, die we voor jou kunnen inzetten. Ben je nieuwsgierig naar onze talenten?

  • We selecteren enkel de beste kandidaten die uitblinken in wat jouw product nodig heeft, we helpen je bedrijf sneller te groeien en als er behoefte is aan meer personeelscapaciteit , zijn we er om je opnieuw te helpen de juiste talenten te selecteren.
  • We nemen mensen aan die de core values van je bedrijf begrijpen en hiernaar leven.
  • Wanneer een team groter wordt, raden we aan een teamleider aan te stellen die voor alle communicatie binnen het team zorgt, ervoor zorgt dat de verantwoordelijkheden gelijk worden verdeeld en dat iedereen in het team tevreden is.
  • We rapporteren uiteraard op kwartaalbasis over de voortgang

 

Vraag naar onze actuele CV's