Over VCI concepts

De bouw heeft in een continu veranderende wereld te maken met complexe opgaven. Een toenemende vraag naar woningen, strenge regelgeving en duurzaamheid maakt efficiënt werken van essentieel belang. Daarnaast staat de technologie niet stil. Precies om deze redenen zetten wij in op visuele bouwinnovatie. Niet voor niets staat VCI dan ook voor Visual Construction Innovation. Wij zien het als onze missie om diverse processen in de bouwsector te digitaliseren en versnellen, om zo projectontwikkelaar en consument dichter bij elkaar te brengen.

Online demo
MacBook-Pro-Mockup_1-min
macbook-vci-three-e1554813942196

Voordat het moment van oplevering eindelijk aanbreekt,

zijn er nog heel wat stappen die in de tussentijd gezet dienen te worden, en dat door veel mensen. Wij stelden onszelf de vraag: Kan dit niet vele malen efficiënter? Het antwoord luidt volmondig “Ja!”.

VCI is een online softwaredienst voor de woningbouw én consument. Onze digitale toepassing is een sterk instrument dat direct inzicht geeft in de mogelijkheden die de woningkoper heeft in het configureren van een nieuwbouwwoning. Dit zorgt voor een krachtige beleving bij uw klant en helpt de verbinding te leggen tussen de klantwens en de bouwmogelijkheden door middel van IT.

Vanuit een ICT organisatie met affiniteit met de bouw, koppelen wij onze kennis aan 4D ontwikkeling en de technologie van vernieuwde software. Hierin zijn we onderscheidend en vernieuwend. Wij beschikken tevens over ruime kennis en ervaring in online marketing. VCI zorgt voor de perfecte combinatie tussen software, marketing en bouw. Zie ons als een verlengstuk van uw business.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende demo

Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt binnen één werkdag contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image-2018-12-20-11-800×533

Nog niet zeker van uw keuze?
Consultant Mart komt graag
bij u langs voor een adviesgesprek.
Bel +31851307868