Jouw eigen Extended team op afstand bij ons in Moldavië

Bij VCI Concepts hebben we expertise in het snel en betrouwbaar opzetten van jouw team op afstand in Moldavië. Dit is een totaaloplossing voor het inhuren van tekenaars, door deze aan te bieden voor een vaste prijs. Door de kennis van onze extended teams in Moldavië begeleiden we het gehele proces van het vinden van de juiste tekenaars.

Investeer in talent dat volledig toegewijd is aan jouw bedrijf. Hierbij heb je volledige controle over het ontwikkelproces en schakel je rechtstreeks met jouw collega's op afstand. Geef ons aan waar je naar op zoek bent en wij regelen de rest!

Snel starten met jouw extended team? Wij helpen je!
bim-model-one
bim-model-cv

Wij stellen onze beschikbare tekenaars aan je voor

Jij maakt zelf de beslissing welke tekenaars voor jou aan de slag gaan. Naast het selecteren en installeren van het team, doen we meer. We vinden het belangrijk dat onze tekenaars in jouw bedrijf passen. We leiden daarom onze tekenaars op, om je merkidentiteit te weerspiegelen in het team.

Uiteraard hoef jij je geen zorgen te maken over het team. Jij kan je focussen op de ontwikkelen van je product, wij zorgen voor de perfecte werkomgeving en andere zaken die je van een goede werkomgeving verwacht. Wil je weten waarmee we je verder kunnen ontzorgen?

Neem contact op

Onze werkwijze

  1. Wij selecteren het beste talent op basis van de bedrijfscultuur, jouw doelen en de vereiste professionele vaardigheden.
  2. We voeren uitgebreide sollicitatiegesprekken op basis van technische skills, evenals de match met het bedrijf.
  3. De beste kandidaten worden aan je voorgesteld.
  4. Het tweede gesprek voor door jezelf gevoerd. Wij regelen een (online) sollicitatiegesprek.
  5. We maken de beslissing welke kandidaten deel gaan uitmaken van jouw team.
search-greyBG
bim-model-six

Wij zorgen voor het team

  • Onze casemanagers zorgen voor het onboarding proces en faciliteren de werkplekken van de nieuwe leden binnen het team.
  • We evalueren de werktevredenheid van werknemers elk kwartaal, evenals de klanttevredenheid, analyseren de feedback van beide kanten en helpen je bij de verbeterpunten die hieruit volgen.
  • We organiseren elk jaar regelmatig teambuilding activiteiten en bedrijfsfeesten om een vriendelijke werkomgeving voor de teams te creëren.
  • We verbinden jouw medewerkers met de kernwaarden  van jouw bedrijf, dit alles om ervoor te zorgen dat elk teamlid zich even waardevol voelt en ernaar streeft om samen met jou de toekomst vorm te geven.