Hoe werkt het?

VCI biedt een totaaloplossing voor de verkoop van woningen door deze aan te bieden tegen een vaste prijs. Wij leveren de software, ontwikkelen per nieuwbouwproject een website en nemen de volledige online marketing hiervan voor onze rekening. Bij ons is het no cure no pay principe van kracht. U betaalt pas bij een verkochte woning.

Online demo
MacBook-Pro-Mockup_1-min

Woningconfigurator

Het is in de persoonlijke oriëntatiefase van de woningkoper belangrijk om wensen en ideeën gevisualiseerd terug te zien. VCI maakt dromen in 4D zichtbaar. Dit is tevens van belang voor de digitale customer experience. In de aankoop van nieuwbouwwoningen zal de digitale klantervaring toenemend een belangrijke rol spelen om potentiële kopers binnen te halen.

Woningkopers hechten veel waarde aan keuzevrijheid en hebben het liefst zoveel mogelijk de touwtjes zelf in handen. De grootste aankoop in hun leven dient uiteraard te voldoen aan alle persoonlijke wensen. Wij transformeren uw BIM naar interactieve 4D woningen. De woningkoper heeft hierdoor de mogelijkheid de woning naar wens samen te stellen, in te richten en vanaf verschillende hoeken te bekijken. Deze volledige integratie maakt het mogelijk eventuele verrassingen in de uitvoeringen te ondervangen. Dit leidt tot minder faalkosten en bovendien een betrouwbare uitvoeringsplanning.

Projectwebsite

Wij bieden u een website die volledig op maat is gemaakt voor het betreffende nieuwbouwproject. Deze website is erg gebruiksvriendelijk, goed vindbaar in Google en is het uitgelezen middel om de potentiële woningkoper aan uw project te verbinden. De website bevat het complete aanbod van woningen, de omgevingsplattegrond, omgevingsinformatie en onze uitgebreide woningconfigurator. Op basis van onze ervaring op het gebied van online marketing, zijn wij in staat kwalitatieve bezoekers naar de projectwebsite te leiden en deze op basis van (o.a.) de woningconfigurator te laten converteren naar goede leads. Oftewel, serieus geïnteresseerde woningkopers. Wij beschikken over veel relevante marktdata en weten dus als geen ander hoe de potentiële koper zich online beweegt en hoe deze te bereiken is.

Op basis van onze ervaring op het gebied van online marketing, zijn wij in staat kwalitatieve bezoekers naar de projectwebsite te leiden en deze op basis van (o.a.) de woningconfigurator te laten converteren naar goede leads. Oftewel, serieus geïnteresseerde woningkopers. Wij beschikken over veel relevante marktdata en weten dus als geen ander hoe de potentiële koper zich online beweegt en hoe deze te bereiken is.

Marketingcampagne

Door middel van uitgedachte marketingactiviteiten, een conversiegerichte website die volledig ingericht is op uw project en de woningconfigurator, kunnen wij op een effectieve en kwalitatieve manier geïnteresseerde kopers bereiken én laten converteren. De leads die u ontvangt zijn kwalitatief én compleet. Doordat de woningkoper al dusdanig veel informatie heeft ingevuld omtrent de gewenste woning kan er direct aan de slag worden gegaan met een voorstel op maat.

vci-screenshot-one-768×768

Voorbeeld 2: voorkant woningconfigurator?

De woningkoper komt op de projectwebsite en kan doorklikken naar de woningconfigurator. Daar is een plattegrond zichtbaar van de beschikbare woningen.

Zodra de koper een woning kiest is er detailinformatie over de betreffende woning beschikbaar en kan de koper aan de slag gaan met het configureren van de woning. Via de `highlight op status` is direct te zien welke woningen bijvoorbeeld nog beschikbaar zijn. Het volledige project wordt in het Nederlands, Engels en Duits opgeleverd.

Voorbeeld 3: woning gekozen (voorkant)

Als projectleider kunt u uw gehele nieuwbouwproject inrichten. Alle keuzemogelijkheden zijn vervolgens te configureren.

Op de configuratiepagina zelf zijn de woning en de verschillende woonlagen zichtbaar. Bij het kiezen van een optie is het resultaat direct te zien in de afbeelding. Het is te allen tijde mogelijk het resultaat te downloaden als PDF.

macbook-vci-two-768×768
vci-screenshot-four-768×768

Voorbeeld 4: Inschrijvingen (achterkant)?

Ieder project bestaat uit algemene info en een Google Analytics code, zodat we exact weten wat gebruikers doen en hier op in kunnen spelen in de online marketing campagne.

Bovenstaand voorbeeld laat zien op welke wijze leads binnenkomen. Via “bron” is inzichtelijk waar de lead vandaan komt, bijvoorbeeld van de configurator of er is een inschrijving op het contactformulier of nieuwsbrief geweest. Vervolgens is het mogelijk een status toe te kennen, die is te beheren in “beheer”.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende demo

Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt binnen één werkdag contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image-2018-12-20-11-800×533

Nog niet zeker van uw keuze?
Consultant Mart komt graag
bij u langs voor een adviesgesprek.
Bel +316618503230