BIM modelleur nodig?

Heeft u niet voldoende BIM-modelleurs tot jouw beschikking? VCI Concepts biedt de mogelijkheid om BIM modelleurs te outstaffen. Met onze jarenlange ervaring in Moldavië, hebben we ons ontwikkeld op het gebied van innovaties en technische ontwikkelingen. Onze BIM-modelleurs zijn hoog opgeleid en hebben een geweldige werkethiek. 

Vanzelfsprekend liggen de kosten voor ontwikkelaars in Moldavië lager dan in Nederland. Ook de verdere kosten zijn significant lager in vergelijking met Europese IT-hubs.

Start jouw extended team vandaag
K1R_7666
bim-model-cv

BIM modelleurs op afstand

Kun je moeilijk of geen ontwikkelaars vinden die je IT-projecten ontwikkelen of door ontwikkelen? Moldavië is het land vol enthousiaste professionals, waar je gemakkelijk je extended team kunt samenstellen. Bij Backstage-IT hebben wij ervaring in het opzetten en uitbreiden van extended teams voor onze klanten.
Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun team in het buitenland uit te breiden. Je hebt complete controle over het ontwikkelproces en schakelt rechtstreeks met jouw team op afstand.

Onze BIM modelleurs werken volledig voor jouw bedrijf, maar zijn officieel bij ons in dienst en werken vanuit onze locatie in Moldavië. Het unieke aan het outstaff principe is dat we bij een klein team, de werkplekken van de modelleurs in Moldavië inrichten op basis van uw gehele corporate identity. Wij hechten er veel waarde aan om jouw cultuur en bedrijfsidentiteit over te brengen. Het team dient echt onderdeel te zijn van jouw bedrijf.

VCI Concepts verzorgt daarom ook trips vanuit Moldavië naar Nederland en andersom. Het is de perfecte manier voor de BIM modelleurs om mee te kijken bij het bedrijf in Nederland en te ervaren hoe de betreffende organisatie in elkaar steekt.

 

Neem contact op